Städ- och golvvårdsmaskiner

Tennant är ett världsledande städmaskinsmärke i inomhus- och utomhusmiljöer. I sortimentet ingår skurmaskiner, sopmaskiner och kombimaskiner. Maskinerna finns i olika utförande för olika miljöer och svårighetsgrader. Tennant används i allt från hårt nedsmutsade industrimiljöer och garage till enklare underhåll av kontor.

Tennant – Det miljövänliga alternativet med sitt unika ec-H2O system

Tennants patenterade ec-H2O system låter er skura golven till ett perfekt resultat utan att blanda in kemikalier. Det blir inte bara mer miljövänligt utan också billigare i längden eftersom ni inte behöver köpa massa skurmedel. Dessutom minskar halkrisken från överblivna kemikalierester.

Experthjälp hos Borås Truckservice

Vi på Borås Truckservice tillhandahåller sopmaskiner, skurmaskiner och kombiskurmaskiner från Tennant. Vi hjälper även dig med serviceärenden och reservdelar till dina Tennant-maskiner. Vill du veta mer om produkterna kontakta Bo Ekberg hos oss på Borås Truckservice.

 

Nytt och begagnat

Vi har både nya och begagnade maskiner i lager tillgängliga för försäljning, hyra eller leasing. I vårt lager finner du modeller lämpade både för stora ytor och trånga utrymmen. Hos oss hittar du maskiner för alla behov och förutsättningar.

Känn dig välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig hitta rätt maskin till rätt pris.

 

Utbildning städmaskiner

Vi rekommenderar att man har utbildningsbevis D1 (Drag-flaktruck) för att köra och sköta en städmaskin

Rätt utbildning minskar dina kostnader och ökar dina marginaler

När rätt städmaskin används på rätt sätt fungerar din planering som bäst. Vårt mål är att det skall löna sig att samarbeta med oss. Vi skräddarsyr därför alla vår utbildning enligt era önskemål för att tillgodose just era behov.

Utbildningarna Innehåller bland annat.

Maskinskötsel, kemprodukter, körteknik och ergonomi

Läs mer om ansvar i AFS 2006:4 Användning av arbetsutrustning

Arbetsutrustning med särskilda risker

Anton Busetincan Servicetekniker/Fälttekniker Mobil: +46 706-15 88 28 anton@borastruckservice.se